3 avantaje majore pentru care sa optezi pentru o gradinita privata

Rolul educatiei in viata copiilor nostri este unul major, pentru ca isi va spune cuvantul in fiecare etapa de dezvoltare a acestuia. Noi acordam o atentie deosebita pentru calitatea inalta a felului in care cei mici au parte de cele mai bune conditii si de cele mai bune cadre didactice.

Afla care sunt 3 dintre avantajele majore pentru care sa optezi pentru o gradinita privata.

 1. Copilul tau invata prin intermediul metodelor moderne de predare

De cele mai multe ori, o gradinita privata se diferentiaza foarte mult, fata de una de stat, prin tipul de abordare al educarii celor mici. Cu toti cunoastem hibele si problemele pe care le intampina sistemul educational din Romania, indiferent de nivelul acestuia. Multi parinti nu iau in calcul faptul ca, incepand cu varsta de 2 ani, copilul se formeaza extraordinar de mult si se pun bazele dezvoltarii adultului de mai tarziu. De aceea, gradinita si educatia primita din primii ani de viata sunt  extrem de importante.

La gradinita noastra, invatatorii sunt foarte atent selectionati, pentru a ne asigura de faptul ca vom livra un tip de educare si formare diferite. Credem cu tarie ca metoda de invatare, prin intermediul jocurilor interactive si a activitatilor, sunt una dintre cele mai sanatoase si benefice metode de educare.

 1. Gradinita privata ofera dezvoltarea unor aptitudini intr-un mediu prietenos

Daca esti in cautare de gradinita privata sector 3, atunci trebuie sa stii ca noi suntem printre cele mai bune alegeri. Datorita mediului pe care l-am contruit pentru cei mici, ei vor putea sa isi desfasoare toate activitatile intr-un cadru prietenos si bine echipat. Ne-am asigurat ca fiecare dintre copii vor beneficia de cele mai bune conditii pe tot parcusul zilei.

Mediul de invatara influenteaza major performanta prichindeilor, de aceea am creat un cadru, care respecta toate normele, dar care ii face si pe cei mici sa se simta ca acasa. In privinta aptitudinilor pe care le vor dezvolta, am putea enumera:

 • Capacitatea de a comunica in mod deschis, prin intermediul discutiilor libere.
 • Integrarea sociala, prin desfasurarea unor activitati de grup.
 • Invatarea unei limbi straine, cu ajutorul activitatilor interactive.
 • Dezvoltarea vocabularului intr-un mod distractiv.
 • Invatarea alfabetului si a numerelor, prin recunoasterea lor.
 • Abilitatea de a-i asculta pe ceilalti.

 1. Program interactiv de activitati personalizate pentru copii

Programa noastra de invatare include activitati multiple, specifice fiecarui grup de varsta. Impreuna cu specialistii, am conceput o varietate modalitati interactive, prin care cei mici pot invata rapid si se pot dezvolta intr-un mediu prietenos.

Cursurile noastre includ multiple activitati precum:

 • Cursuri de origami, canto, pictura
 • Limba engleza sau franceza
 • Inot (o data pe saptamana)
 • Discutii pentru evaluari realizate de un psiholog

De asemenea, noi ne vom asigura ca cel mic beneficiaza de toate rechizitele necesare, precum si micul dejun si alte gustari pe parcusul zilei, care confera energia de care are nevoie.

Gradinita privata Princess ofera copilului tau un mediu sanatos in care sa se dezvolte. Ne dorim ca fiecare copilas care paseste pragul gradinitei noastre, sa se dezvolte intr-un mod armonios, impreuna cu ceilalti copii de varsta lui. Astfel, va avea parte de activitati interactive si personal didactic tanar si bine pregatit, care ii vor asigura echilibrul de care are nevoie.

Inscrie-ti si tu copilasul gradinita privata Princess din sectorul 3!

Daca ti-a placut distribuie mai departe: