5 beneficii ale programului after school la gradinita

Tot mai multi parinti apeleaza in ultimii ani la programele after school. Beneficiile sunt mutiple si te vom ajuta sa iei si tu cea mai buna decizie.

Afla care sunt avantajele after school pentru tine si copilul tau.

Rezolvarea temelor

De multe ori parintii nu au timpul necesar de a lucra cu copiii lor acasa. Cu toti stim acest lucru! Uneori este vorba chiar si de lipsa rabdarii, pentru a-i explica copilului toate informatiile.

De aceea, inclusiv gradinita noastra, Princess Baby Care, pune la dispozitie parintilor personalul sau calificat, cu timpul si rabdarea necesare pentru orice copil. Astfel, celui mic ii vor fi explicate in detaliu lectiile, intr-un mod interactiv, fara sa fie obositor si plictisitor.

Copilul invata mai mult si mai distractiv

Cunoastem foarte bine psihologia copilului, stim ce fel de comportamente adopta si cand isi pierde interesul. Nu credem in metodele traditionale de invatare, iar pentru ca vorbim despre after school, activitatile sunt mult mai atractive.

Copilul va face miscare si va invata prin intermediul jocurilor. Atunci cand esti atent la nevoile unui copil, stii cum sa ii atragi atentia si sa abordezi subiecte de interes pentru varsta lui.

Activitati extra si socializarea

In programul after school exista posibilitatea selectarii a mai multe activitati pentru cel mic, in functie de ceea ce consideri a fi benefic. Juniorul poate sa invete o multime de alte lucruri noi si sa aiba avantaje mai tarziu in scoala.

Noi, de exemplu, oferim cate doua sedinte de limba engleza pe saptamana. Bineinteles, poti opta si pentru alte limbi sau alte activitati extra. Astfel, cel mic se va familiariza cu o limba straina, intr-un mod atractiv. Toate aceste activitati necesita mult timp si rabdare, iar noi te ajutam sa ii oferi cea mai buna educatie.

Mai mult, pentru ca sunt multi alti pitici inscrisi, nu va fi sigur, ci alaturi de prietenii sai. Acest lucru il va ajuta sa se adapteze mult mai usor.

Alimentatie sanatoasa si atenta supraveghere

In oferta after school sunt incluse si masa de pranz si gustari. Nu mai trebuie sa ai tu grija sa ii pregatesti pachetelul si vei scapa de inca un stres.

Copilasii vor manca in locul special amenajat pentru masa si li se vor selecta doar alimente nutritive, pentru o crestere sanatoasa. Echipa noastra are o bucatarie interioara, unde se prepara doar gustari sanatoase si nu alimente procesate.

Vom supraveghea permanent activitatile celui mic, il vom ajuta si ii vom oferi toate conditiile pentru a se simti ca acasa.

Alege programul nostru After School

Suntem bucurosi ca le putem oferi parintilor si unul dintre cele mai avantajoase programe after school pentru prichindeii lor.

Iti oferim toate activitatile necesare:

  • rezolvam teme impreuna cu cel mic
  • ii oferim masa de pranz si alte gustari
  • lectii de limba engleza
  • joculete interactive
  • activitati in curtea gradinitei

Alege educatia moderna si echilibrata cu gradinita Princess Baby Care!

Daca ti-a placut distribuie mai departe: