After School

Afterschool sector 3 - Princess Baby Care

Punem la dispozitia copiilor un program cu accent pe acumularea unor noi cunostinte cat si pe dezvoltarea personala. Echipa Baby Care formata din specialisti pregatesc copiii pentru scoala, dar si pentru viata.

Programul After School este special gandit pentru a-i antrena copilului toate abilitatile specifice varstei. Mediul creat de Princess Baby Care a fost gandit special pentru nevoile scolarilor, cu dotari adaptate specifice varstei. Organizam activitati special concepute pentru stimularea creativitatii prin distractie si mai ales, pentru imbogatirea culturii generale.

Importanta unui program afterschool

Din lipsa de timp si din dorinta de a oferi copiilor siguranta si atentia necesara, multi parinti aleg sa inscrie scolarii la programul afterschool. Astfel, afterschool  sector 3 este gandit special pentru copiii care au incheiat deja orele de scoala si se pot bucura de o atmosfera linistita care favorizeaza studiul. Mai mult de atat, se pot relaxa sau isi pot consuma energia sub supravegherea personalului.

La nivel mondial, programele de afterschool sunt foarte apreciate  si in continua dezvoltare. Sunt considerate a fi parte din educarea si dezvoltarea corecta a unui copil.

Desi sunt in jur de 100 de programe afterschool in Bucuresti, putine sunt de o calitate ireprosabila si focusate in totalitate pe nevoile copiilor.

Avantajele programului afterschool sector 3

Un afterschool ofera o multime de avantaje atat copiilor cat si parintilor:

Copilul tau, universul nostru!

Un program de afterschool nu are niciun dezavantaj ci din contra, doar beneficii care se vor reflecta rapid in evolutia copilului. Noi, Princess Baby Care, punem intotdeauna bunastarea scolarilor pe primul loc si reusim cu succes sa imbinam utilul cu placutul.

Taxe After school in anul scolar 2024-2025

Program 12:00-18:00

1700 lei

Pe Luna

After school Princess

Taxele includ:

Taxa de inscriere/reinscriere:

Blog

Articole recente