Avantajele invatarii limbii engleze pentru copiii de gradinita

In functie de gradinita aleasa, mediul oferit de aceasta poate fi unul plin de oportunitati pentru copii. Cei mici au o capacitate extraordinara de a asimila lucruri noi de la o varsta frageda. Prin intermediul jocurilor interactive si al altor metode moderne de invatare, juniorii sunt pregatiti sa absoarba o multitudine de informatii noi.

Afla si tu care sunt avantajele invatarii limbii engleze pentru copiii de gradinita.

Engleza pentru copii imbunatateste nivelul de concentrare si atentie

Implicarea juniorilor in activitati educative este esentiala in dezoltarea lor. Conform studiilor, atunci cand cei mici au o varsta cuprinsa intre 2-5 ani, au o capacitate excelenta de a asimila informatii.

Cu toate acestea, daca celor mici nu le este livrata informatia intr-o maniera atractiva, specifica grupului de varsta, atunci vor refuza sa participe. Limba engleza este un prilej perfect ca cei mici sa se implice in activitati interactive. Si nu doar atat! Este ocazia perfecta de a-si dezvolta vocabularul. Invatarea unei limbi straine va spori capacitatea copiilor de a se concentra, prin intermediul jocurilor de asociere al cuvintelor cu imagini. 

La Gradinita Princess adoptam o serie de activitati, in care aplicam tehnici moderne de invatare pentru copii.

Cursurile de limba engleza pentru copii sporesc oportunitatile din viitor

Invatarea limbii engleze a devenit un “must:”. Cu cat se va implementa mai rapid procesul de studiere al unei astfel de limbi, cu atat cel mic va avea mai multe avantaje in viitor.

Majoritatea oportunitatilor in cariera sau in timpul scolii vin la pachet cu cerinta cunoasterii limbii engleze. De aceea, gandeste-te ca primii pasi pot fi facuti inca din perioada gradinitei, fara ca acest curs sa reprezinte un stres in plus pentru tine sau copil. Initiem activitati in care sunt implicati toti copilasii. Acestia au sanse de a invata inclusiv unii de la ceilalti si de a lega prietenii.

Vei putea observa o dezvoltare continua a copilului tau si un progres notabil.

Sunt stimulate procesele cognitive in mod activ

Invatatorii din cadrul gradinitei noastre sunt pregatiti sa aplice cele mai noi metode de invatare si educare a copiilor. Crearea unui cadru prielnic activitatilor interactive ii va stimula pe copii de memoreze cat mai multe informatii, chiar si de la o varsta frageda.

Prin intermediul stimularii imaginatiei, atentiei, memoriei si altor procese cognitive, juniorii vor retine mult mai rapid ceea ce invata. Includem metode care contin elemente preponderent vizuale si incurajam imaginatia. Invatarea limbii engleze va deveni pentru copii o placere!

Ne bazam pe lectii scurte, astfel incat sa nu ii obosim pe cei mici. De asemenea, repetarea notiunilor sub diverse forme va fi un plus pentru tot procesul de asimilare a noilor cuvinte invatate.

Inscrie-ti si tu copilasul la Gradinita privata Princess Baby Care si ofera-i cele mai bune oportunitati.

Daca ti-a placut distribuie mai departe: