Cresa Privata Princess

Cresa privata sector 3, mediul perfect pentru dezvoltarea micutului tau!

La Cresa Princess Baby Care, primim copilasi cu varste incepand de la 1 an si 6 luni. Alaturi de noi, fiecare copilas se adapteaza usor in colectivitate si il ajutam cu grija, pas cu pas, sa invete sa vorbeasca, sa mearga bine, sa renunte la scutec. De asemenea, la noi micutii gasesc jucarii si materiale educationale adaptate varstei lor fragede care ii ajuta sa invete si sa asimileze informatii si concepte noi, in joaca.

Alaturi de noi, fiecare copilas se adapteaza usor in colectivitate si il ajutam cu grija, pas cu pas, sa invete sa vorbeasca, sa mearga bine, sa renunte la scutec. De asemenea, la noi micutii gasesc jucarii si materiale educationale adaptate varstei lor fragede care ii ajuta sa invete si sa asimileze informatii si concepte noi, in joaca.

Stim ca un copil mic are nevoie de mai multa caldura, grija, empatie si comunicare. Pe toate acestea le oferim tuturor micutilor care intra in familia noastra, astfel incat ei sa se simta confortabil si in siguranta, fiind deschisi catre invatare si dezvoltare.

Ne bucuram ca am creat o atmosfera de mare familie pentru copii, in care se simt confortabil si fericiti!

De ce este esential sa inscrii copilul la cresa privata, sector 3 - Princess Baby Care?

O cresa privata promoveaza in primul rand educatia si contribuie constant la procesul de formare a personalitatii copilului. La o varsta frageda, copilul deprinde informatii prin intermediul distractiei. Noi incurajam educatia prin combinarea jocurilor si a activitatilor de dezvoltare personala.

Inscrierea copilului la o cresa privata incurajeaza dezvoltarea emotionala si sociala

Cresa privata sector 3 Princess Baby Care dezvolta programe pe baza carora cei mici invata sa capete incredere in fortele proprii, in profesori si implicit, in parinti. Pentru atingerea acestui obiectiv, copiii trebuie sa se simta in singuranta alaturi de educator, iar acest lucru este principalul nostru obiectiv- personal dedicat si implicat in totalitatea in viata si dezvoltarea micutilor.

Un educator este mai mult decat un om care are grija de copii, el este antrenat sa dezvolte abilitati emotionale, sa incurajeze implicarea si sa promoveze curiozitatea. Impreuna cu obiectivele parintilor, personalul nostru se implica pentru a le oferi copiilor conexiuni emotionale de care au nevoie pentru a reusi mai tarziu in viata.

Pe langa multe avantaje de care copiii beneficiaza in cadrul cresei noastre private, personalul reprezinta unul dintre punctele forte. Astfel, fiecare persoana are la baza o specializare pe care o folsesc exclusiv pentru dezvoltarea armonioasa a copilului: Psiholog, educator, pedagog, profesor in invatamant primar si prescolar, asistent generalist, medic pediatru, profesor de limba engleza, profesor de teatru, asistenta educatoare.

Promovam abilitati cognitive si dezvoltarea limbajului

Incepand cu varsta de 1 an, limbajul copilului se dezvolta semnificativ. Intre 3 si 5 ani, vocabularul micutului creste de la aproximativ 900 de cuvinte la 2500 cuvinte, iar propozitiile devin mai complexe. Cresa dezvolata vocabularul micutilor, mai ales prin jocuri de conversatie. Alte activitati precum teatrul, cantatul si jocurile interactive stimuleaza activitatea cognitiva a copilului si contribuie la dezvoltarea abilitatilor lingvistice.

O cresa privata implica toti copiii in activitati practice, interactive si astfel, gandirea copilului se dezvolta si in felul acesta, se starneste curiozitatea si dorinta de socializare.

Mintea unui copil este precum un burete care absoarbe fiecare informatie in timpul invatarii. De asemenea, programa este conceputa special pentru a profita de aceasta abilitate.

Copilul tau, universul nostru!

O cresa privata nu trebuie privita doar ca pe un loc unde copilul este supravegheat si in siguranta, ci ca pe un loc unde copilul se dezvolta constant, invata sa isi gestioneze emotiile, sa le cunoasca si sa le accepte. In felul acesta, copilul va deveni un adult care va depasi cu succes emotiile negative.

Cresa privata Princess Baby Care stimuleaza dezvoltarea copiilor prin jocuri distractie

Este esential ca fiecare copil sa fie introdus intr-un mediu care sa il ajute sa isi faca noi prieteni si sa se joace responsabili cu ceilalti copii. Obiectivul personalului nostru nu este doar de a corecta in mod constant comportamentul copiilor, ci mai degraba acela de a incuraja atitudinea naturala prin activitati distractive care promoveaza socializarea si invatarea.

Aptitudini pe care le capata copilul la cresa:

Taxe Cresa Princess, in anul scolar 2024-2025

Program scurt (08:00-12:00)

1700 lei

Pe Luna

Program scurt cu masa de pranz (08:00-13:30)

1850 lei

Pe Luna

Program mediu (08:00-17:00)

2000 lei

Pe Luna

Program prelungit (08:00-18:00)

2250 lei

Pe Luna

Cresa Princess

Taxele includ:

Taxa de inscriere/reinscriere:

Blog

Articole recente