De ce sa iti inscrii copilul la o gradinita privata?

Un pas important in dezvoltarea unui copil este alegerea unei gradinite. Locul in care cei mici invata este extrem de important pentru echilibrul lor si procesul de crestere.

Afla care sunt avantajele unei gradinite private si de ce multi parinti apeleaza la ele.

Educatori tineri si abordari moderne de invatare

De regula, in gradinitele de stat, multe dintre conditiile oferite nu sunt cele mai optime. De cate ori nu ai auzit de la alti parinti ca sunt nemultumiti de metodele de educare a celor mici? Sau ca nu au suficienta rabdare de ai asculta?

Astfel de lucruri se intampla pentru ca, de cele mai multe ori, gradinitele de stat au metode traditionale de invatare. Cei mici necesita multa atentie, rabdare si calm din partea unui educator.

Personalul tanar dintr-o gradinita privata adopta metode actuale de invatare. In plus, grupurile de copii sunt mult mai reduse, iar educatoarele pot acorda mult mai multa atentie celor mici.

Accentul pe dezvoltarea emotionala si dedicarea educatorilor

Avand in vedere numarul redus de copii dintr-o grupa, nu se mai creeaza acel haos, in care copiilor nu li se mai acorda suficienta atentie.

Intr-o gradinita privata, resursele sunt diferit distribuite si mult mai noi. Abordarile educative sunt mult mai bland aplicate. Timpul mult mai generos, care este atribuit fiecarui copil, contribuie la dezvoltarea lor echilibrata. Nevoile lor sunt indeplinite, acestia sunt  ascultati si ajutati in fiecare etapa.

Dedicarea educatorilor este mult mai mare pentru un grup redus de copii. Acestia sunt mult mai motivati sa se implice in relatia cu copiii. De asemenea, procesul de invatare este realizat intr-un mod distractiv, iar copilul are posibilitatea sa alerge si sa isi consume energia productiv.

After school si activitatile extra

La gradinitele private, investitia in activitatile copiilor este mult mai atent realizata. Principala calitate este aceea ca personalul calificat este atent selectionat. De asemenea, gradinita vine in sprijinul paritintilor si le ofera posibilitatea de a alege din mai multe activitati.

Programa este realizata astfel incat cel mic sa nu fie incarcat. Programul after school este conceput pentru a le usura munca parintilor. Gradinita noastra ofera masa de pranz si gustari, posibilitatea rezolvarii temelor cu juniorul. Alimentatia copiilor este asigurata, prin selectarea unor alimente sanatoase, nutritive si potrivite pentru aportul de energie.

Gradinita privata sector 3 Bucuresti

Gradinita noastra are un orar adaptat pentru nevoile celor mici, dar si cele ale parintilor. Iti oferim posibilitatea de a selecta si activitati suplimentare pentru copilul tau.

Avem un personal foarte bine pregatit, plin de viata si pasiune pentru educatie. Consideram ca inca de la cele mai fragede varste, copiii trebuie sa beneficieze de un mediu echilibrat. Credem in invatarea prin joaca, interactiune, libera exprimare, dar si in atenta supraveghere si ascultare a juniorilor.

Vino si convinge-te ca ai facut cea mai buna alegere cu gradinita Princess Baby Care!

Daca ti-a placut distribuie mai departe: