Gradinita Privata

De ce sa alegi Gradinita Privata sector 3 pentru copilul tau?

Gradinita Princess Baby Care este o gradinita privata care foloseste experienta dobandita de personalul ei in multi ani de activitate, in dezvoltarea completa si armonioasa a micutilor. Functioneaza pe baza unor dotari conform standardelor europene si cu ajutorul unor metode inovative ce respecta o schema de invatare optima.

Succesul academic din urmatorii ani al copiilor depinde foarte mult de implicarea gradinitei. Primii cativa ani de educatie si pregatire sunt cruciali pentru a stabili o baza solida prin intermediul careia, micutii sa se adapteze rapid si usor la sistemul scolar si sa se bucure de un mod de invatare eficient. In perioada gradinitei, copiii dezvolta abilitati primare care formeaza notiunile introductive ale lecturarii, numararii si interactiunii sociale.

Pregatim copiii sa devina elevi constiinciosi

Asigurarea celor mai bune conditii de dezvoltare si crestere a copiilor mici este dorinta principala a fiecarui parinte. De aceea, gradinita privata Princess Baby Care asigura fiecare parinte ca educarea in vederea formarii ca scolari a copiilor pe care ni-i incredinteaza va fi una la cele mai inalte standarde.

Fiecare copil este unic si trebuie tratat ca atare, de aceea metodele de educare a celor mici sunt adaptate specifice varstei, dorintelor si personalitatii.

Pedagogi si psihologi de specialitate recomanda studierea unei limbi straine cat mai devreme posibil. La varsta de 5 ani, cei mici asimileaza notiuni intr-un mod rapid si natural. Gradinita Princess Baby Care pune la dispozitia copiilor un profesor specializat in predarea limbii engleze.

Rolul gradinitei in dezvoltarea copilului

Primii ani din viata copilului sunt despre distractie, afectiune, siguranta si explorare. Noi dam ocazia fiecarui copil sa descopere lucruri noi si sa-si dezvolte abilitati esentiale pentru viata de zi cu zi, pe care acasa nu le pot dobandi.

Copilul tau, universul nostru!

Aptitudini pe care le dezvolta copiii la gradinita

Entuziasmul fata de invatare

Entuziasmul pentru a invata lucruri noi este una dintre principalele calitati ale unui viitor scolar de succes. Acest lucru se dobandeste inca din gradinta cand entuziasmul copilului este stimulat, cand apar intrebari noi si implicit, dorinta de a descoperi lucru si informatii necunoscute.

Dezvoltarea limbajului

Inca din primii ani de viata, cuvintele sunt cele mai importante pentru exprimarea dorintelor, nevoilor si pentru transmiterea unui mesaj elaborat si concis. Studiile arata ca un copil invata intre cinci si sase cuvinte pe zi. Aceasta abilitate se poate dezvolta in anii de gradinita daca participa la discutii interactive si distractive.

Capacitatea de a se integra usor in grupuri

Gradinita privata sector 3 realizaza activitati interactive cu scopul de a oferi copiilor posibilitate de cunoastere interpersonala. Daca inca din primii ani cei mici reusesc sa se integreze rapid intr-un grup si socializeaza eficient, acest lucru se va reflecta in perioada anilor de scoala.

Dezvolta abilitati competitive

Competitivitatea este o calitate pe care orice copil ar trebui sa o detina daca isi doreste sa se autodepaseasca. Prin activitatile pe care le desfasuram alaturi de copii, ii stimulam sa devina competitivi, sa isi doreasca intotdeauna sa fie cei mai buni, dar in acelasi timp sa raspunda pozitiv situatiilor in care ajutorul reciproc este necesar.

Abilitatea de a asculta

Pentru construirea unui raspuns referitor la discutia in care un copil este implicat, primul pas este intelegerea mesajului interlocutorului. Gradinita noastra privata implica toti copiii in discutii libere, menite sa dezvolte creativitatea si sa ii stimuleze sa conceapa raspunsuri adecvate si elaborate. In felul acesta, viitorul scolar va sti deja sa participe activ la discutii ample. Toate aceste exercitii pe care noi le punem in practica impreuna cu cei mici la gradinita Princess Baby Care ajuta copiii sa capete incredere in propriile forte, sa se autocunoasca si mai mult de atat, sa faca fata emotiilor intr-un colectiv nou.

Recunoasterea alfabetului si a numerelor

Prezentarea notiunilor elementare repezinta un avantaj de care orice copil se bucura odata cu dobandirea statutului de elev. Prin recunoasterea literelor si a numerelor, integrarea in mediul scolar primar va fi mai simpla si mai usoara, iar copilul va face fata cu brio urmatoarelor notiuni mai complexe.

Taxe Gradinita Princess, in anul scolar 2022-2023

Program scurt (08:00-12:00)

1350 lei

Pe Luna

Program scurt cu masa de pranz (08:00-13:30)

1550 lei

Pe Luna

Program mediu (08:00-17:00)

1700 lei

Pe Luna

Program prelungit (08:00-18:00)

1850 lei

Pe Luna

Cresa Princess

Taxele includ:

Taxa de inscriere/reinscriere:

Taxele pentru cursurile optionale:

Comunicare

Limba spaniolă

150 lei/luna

Limba franceză

150 lei/luna

Limba germană

150 lei/luna

Sport

Dans

150 lei/luna

Karate

100 lei/luna

Creativitate

Actorie

150 lei/luna

Creatie

120 lei/luna

Blog

Articole recente