Șoimii Educației 2020: Princess Baby Care, Laureat în București

Atât conducerea, cât și personalul grădiniței noastre face în mod constant toate eforturile pentru a le oferi copiilor cele mai bune condiții de învățare și de petrecere a timpului, oferindu-le, în același timp, și părinților micuților siguranța că cei mici sunt îngrijiți și ajutați să se dezvolte frumos.

Ne bucurăm că eforturile noastre sunt recunoscute de Șoimii Educației, program creat pentru a distinge cele mai bune companii de cele medii, conform evaluărilor clienților.

Astfel, Grădinița Princess Baby Care a primit Diploma care atestă Statutul Laureat în orașul București din rankingul Șoimii Educației 2020.

Scrisoarea de felicitare atestă faptul că, prin calitatea serviciilor și prin satisfacția clienților noștri, am depășit 10,5 mii de alte companii din România, alăturându-ne grupului de lideri din industria noastră care au stabilit direcția, concentrându-se pe dezvoltarea și îmbunătățirea calificărilor lor.

Suntem recunoscători echipei Princess Baby Care pentru implicarea constantă și pentru efortul depus zi de zi pentru a oferi servicii de calitate!

Le mulțumim, totodată, părinților și, desigur, copilașilor pentru că suntem împreună în această călătorie minunată de formare a unor generații de copii puternici și încrezători!

 

Daca ti-a placut distribuie mai departe: