Povestea Noastra

500
Parinti Feiriciti
4
Educatori Atestati
40
Copii Inscrisi
10
Activitati Educationale

"Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stai locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste."

Paulo Coelho

CINE SUNTEM

In lumea de astazi, cand suntem inconjurati de atatea pericole si tentatii, siguranta copilului si un mediu frumos in care sa se dezvolte sunt esentiale.Stim cat de important este pentru un parinte sa stie ca, atunci cand nu se afla langa el, copilul lui este in siguranta si isi petrece timpul in compania altor copii si a unor specialisti pasionati de ceea ce fac, persoane calme, atente si responsabile.

Princess Baby Care este locul unde iti poti aduce cu incredere copilul pentru a invata si a se dezvolta frumos si echilibrat in compania unor educatoare si pedagogi bine pregatiti. Fiecare copil, fie ca vine la cresa, gradinita sau after school, este insotit in procesul educational de specialisti cu studii in psihologie si stiintele educatiei, care il ajuta sa dobandeasca si sa-si dezvolte abilitatile necesare pentru comunicare, invatare si gestionarea emotiilor, astfel incat sa evolueze permanent intr-o atmosfera prietenoasa si deschisa. Stim cat este de importanta alimentatia copiilor, de aceea le oferim mese sanatoase preparate in bucataria interna din ingrediente atent selectionate, din surse sigure.

Ce aducem nou?

Educatia timpurie este momentul cel mai important in formarea adultului. Copilăria timpurie reprezintă cea mai importantă perioadă din viaţa copilului, întrucât este marcată de momente cruciale pentru succesul său de mai târziu, la şcoală şi în viaţă. Intervenţia adultului asupra copilului în această perioadă este fundamentală. Educaţia timpurie vizează intervalul de timp cuprins între naştere - pentru că din momentul când se naşte copilul începe să se dezvolte şi să înveţe. Educaţia timpurie se realizează atât în mediul familial, cât şi în cadrul serviciilor specializate, precum creşa sau grădiniţa. La Gradinita Princess, lasam metodele traditionale de educare la o parte si aplicam doar metode interactive. O echipa de psihologi, experti in stiintele educatiei si ale comunicarii sunt alaturi zilnic de copilul tau.

COPILUL TAU, UNIVERSUL NOSTRU!

Echipa care este alaturi de copilul tau

Vino in Echipa Noastra
Preda Teodora-Profesor de dans

Preda Teodora

Profesor de dans
Panait Mariana-Asistenta Medicala

Panait Mariana

Asistenta Medicala
GEANINA RADU

Geanina Miron

Director, Psiholog, Specialist in Stiintele Educatiei
Mihalcea Alexandra-Educatoare,Pedagog, Profesor invatamant primar si prescolar

Mihalcea Alexandra

Educatoare, Pedagog, Profesor Invatamant Primar si Prescolar
Popescu Alexandra-Educatoare,Logoped, Profesor Invatamant primar si prescolar

Popescu Alexandra

Educatoare, Logoped, Profesor Invatamant Primar si Prescolar
MUSTATEA COSMINA

Mustatea Cosmina

Educator Puericultor Psihopedagog
DR GHINESCU EUGEN

Dr. Ghinescu Eugen

Medic Pediatru
GILDA STAN

Gilda Stan

Profesor de Limba Engleza
OANA HUIU

Oana Huiu

Profesor de Teatru

Aparitii media

Call Now Button