Raceala la copii si aportul unei alimentatii sanatoase asigurate de catre o gradinita privata

Perioada gradinitei este foarte importanta pentru dezvoltarea oricarui copil. Acum,  in sezonul rece, cei mici sunt mult mai sensibili si sunt expusi la tot felul de factori care ii determina sa raceasca rapid.  Stim cat de dificil este sa ai acasa un copil racit si cat se stresant poate fi pentru tine ca parinte, insa noi iti vom oferi cateva informatii esentiale pentru evitarea acestei situatii.

Afla si tu despre aportul unei alimentatii sanatoase, asigurate de catre o gradinita privata si cum iti poti proteja copilul de raceala in perioada iernii.

A sosit sezonul racelilor: strategii de evitare a virozei la copii

Cu siguranta, cea mai buna metoda de a nu raci cel mic este de a-l ajuta sa previna simptomele. Traditionalele modalitati, ce tin de obiceiurile unei igiene corecte si sanatoase, se inscriu in lista celor mai bune strategii.

Mediul unei gradinite este destul de dificil de gestionat, iar contactul cu alti copii este inevitabil. De aceea, inca de acasa trebuie sa il inveti pe cel mic sa adopte un obicei sa a-si spala manutele, de a nu pune mana in gurita, dupa ce ia contact cu anumite suprafete. Desi, pot parea normale aceste reguli si destul de banale, te pot scuti de un intreg episod de raceala cu cel mic.

Dascalii nostri ii vor invata pe cei mici sa adopte aceste comportamente sanatoase si sa le inteleaga importanta. Astfel, aceasta misiune va deveni una mult mai simpla pentru tine, pentru ca obiceiurile vor fi sustinute si la gradinita.

Copilul nu se simte bine? Nu il duce la gradinita!

O alta regula, care in aparenta poate parea banala, este cea a prevenirii infectarii celorlalti. Nu doar ca ceilalti colegi de gradinita vor fi protejati, dar si copilul tau va fi. Lipsa de contact cu alti copii il va ajuta sa nu existe posibilitatea unei agravari a simptomelor sau a sensibilizarii sistemului imunitar.

Daca observi ca cel mic are febra sau manifesta un comportament ciudat, ar fi bine sa il duci la un pediatru. Gradinita Princess Baby Care dispune de personal bine pregatit, de la psihologi, pana la medici pediatri.

Gradinita privata asigura o alimentatie sanatoasa copilului tau

Este firesc ca, ocazional, chiar si in perioada aceasta, copiii sa raceasca. Chiar si in cazul adultilor, care nu au un organism sensibil, acest lucru de intampla o data sau de doua ori pe an. Cu toate acestea, mediul in care copilul tau isi desfasoara activitatile este unul extrem de important, care contribuie la sanatatea lui.

La gradinita noastra, nu doar ca ii invatam pe cei mici cum anume sa previna infectarea, dar le asiguram un mediu curat si permanent igienizat. De asemenea, slabirea sistemului imunitar este cauzata si de o alimentatie neconforma sau mai putin bogata in vitamine si nutrienti.

Alimentatia sanatoasa si un mediu igienizat la Gradinita Privata Princess Baby Care

Gradinita Princess Baby Care dispune de un spatiu special amenajat pentru cei mici, in care sa serveasca gustarile si pranzul. Mai mult, noi le asiguram tot necesarul de vitamine, printr-o selectie atenta de gustari preparata chiar in bucataria noastra. Astfel, vei fi sigur ca cel mic isi va portia de vitamine zilnic si va creste sanatos si echilibrat.

Totodata, la gradinita noastra privata din sectorul 3, copiii sunt permanent supravegheati de catre un pediatru. Saptamanal este stabilit un control, pentru a fi siguri ca cei mici sunt sanatosi si se pot dezvolta armonios.

Alege si tu Gradinita privata Princess Baby Care si aplica strategiile de evitare a racelilor de la gradinita!

Daca ti-a placut distribuie mai departe: