Serbarea de Craciun la Gradinita Princess, o seara plina de magie!

serbare de craciun

Chiar daca afara era o vreme mohorata, vant, lapovita si frig, luni, 17 decembrie, gradinita Princess Baby Care era luminata, calduroasa, plina de emotiile copiilor, parintilor si educatorilor, deoarece traiam cu totii emotiile serbarii de Craciun!

Copiii au intrat in rolurile magice de craiese si de printi. Vazandu-i, in ochii parintilor si ai bunicilor, emotia era amestecata cu mandria. Pentru ca au fost alaturi de micuti in procesul pregatirii serbarii, unii parinti si bunici chiar rosteau in soapta impreuna cu copiii versurile sau replicile din „Cenusareasa”. Copiii pareau sa nu aiba deloc trac si isi spuneau cu convingere rolurile.

Pentru a pastra vii in amintire peste ani reprezentantia copiilor, adultii imortalizau momentele cu telefoanele. Astfel, peste ani, se vor putea intoarce in timp privind inregistrarile si aducandu-si aminte de aceste clipe emotionante.

Apoi, a venit si momentul cursului de teatru. Copiii s-au „jucat” de-a Domnul Goe, un exercitiu de improvizatie pornind de la cunoscuta schita a domnului Caragiale.

„Eu vreau sa fiu Goe, eu Uratul, eu mamita, eu tanti Mita”, au spus copiii, adunati in jurul doamnei profesoare de teatru. Distributia a fost facuta si momentul a inceput. Copiii si-au jucat rolurile cu bucurie, dar si cu nelipsita emotie. La sfarsit, Paul a anuntat: „Am terminat Domnul Goe!”.

A urmat, apoi, momentul cursului de engleza, in care copiii s-au jucat si au cantat in limba engleza.

Pentru toti a fost o seara plina de magie, in care am cantat, am dansat, am recitat si am interpretat roluri in sceneta. Toate aceste momente ii ajuta pe copii sa-si dezvolte gustul, dragostea de frumos si aptitudinile pentru arte.

Si apoi… a venit momentul culminant, in care Mos Craciun a sosit cu sacii plini de daruri! Dintr-odata, emotiile copiilor par sa fi disparut si toti copiii au vrut sa-i vorbeasca, sa-l atinga de parca ar fi vrut sa se convinga ca este adevaratul Mos Craciun.

Odata cu ultimul cadou, s-a incheiat si serbarea. Insa, chiar si dupa finalul serbarii, a ramas bucuria copiilor, a parintilor si a educatorilor.

Serbarile gradinitei Princess sunt gandite si structurate astfel incat sa contribuie la stabilirea unei legaturi intre cunoasterea artei si practicarea ei. Aceste serbari sunt, de fiecare data, o sarbatoare in viata copiilor.

Sunt momente de intensa traire, aplaudate cu caldura de parinti, care nasc in sufletul copiilor aspiratia la armonie si bucurie ce contribuie la construirea personalitatii lor viitoare.

Sursa foto: Gradinita Princess

Daca ti-a placut distribuie mai departe: